Om oss

Haugen Entreprenør AS er din totalleverandør av entreprenørtjenester i Bergen og omegn. Firmaet ble grunnlagt i 2017 av daglig leder Svenn Haugen, som kan skilte med over 20 års bred fartstid innenfor entreprenørbransjen.

Vi har i dag 10 ansatte, og med moderne maskinpark og dyktige fagfolk tar vi på oss oppdrag innen alle kategorier og størrelsesordener – fra mindre prosjekter på privat eiendom til omfattende grunnarbeid for bedrifter og offentlige aktører.

Kunden i fokus

Prosjekter i entreprenørbransjen er som regel økonomisk krevende investeringer, hvor et varig resultat av høy kvalitet er en forutsetning for kundens tilfredshet. Hos Haugen Entreprenør AS kan du stole på at vi til enhver tid ivaretar dine interesser gjennom hele prosjektet, uansett arbeidskategori. Ethvert potensielt prosjekt innledes med åpen og grundig forventningsavklaring, og før vi setter i gang har du fått et fast pristilbud å forholde deg til. Har du spørsmål om våre tjenester eller hva vi kan gjøre for deg – enten i forkant eller underveis i arbeidet – er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Spørsmål?

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.ERFARING GIR TYNGDE

Med over 20 års fartstid i bransjen kan vi fagfeltet vårt grundig. Stol på et etablert aktør.

KVALIFISERTE ANSATTE

Alle våre ansatte har riktig sertifisering og godkjenning innenfor sine arbeidsområder.